Nyári táborok és tanfolyamok 2017

A Sportkör 2017-ben egyaránt tart tanfolyamokat és nyári táborokat is. Bejelentkezés, információk: 0036-70-600-8651 vagy a honlapon keresztül vagy emailen: info@wasserstart.hu

TANFOLYAMOK

FIGYELEM! Szörf, vitorlás, katamarán és SUP tanfolyamokat a nyári szezonban NAPI RENDSZERESSÉGGEL indítunk. A részvételhez mindössze arra van szükség, hogy egy-két héttel, de legalább egy-két nappal a tervezett időpont előtt telefonon vagy online bejelentkezzetek. A pontos órabeosztást, oktatási napokat és órákat közösen egyeztetjük, az oktatás így akár több napon vagy héten keresztül is áthúzódhat, vagy akár intenzív órabeosztással egy-két nap alatt is lefuthat. Jó választás a rugalmas időbeosztású tanfolyam akkor is, ha a táboridőpontok nem felelnek meg. Részleteket áraknál és a tanfolyam részleteknél találsz. 
P1050935

NYÁRI TÁBOROK

Az alábbi időpontok kizárólag a fix időpontos és bentlakásos NYÁRI TÁBORPROGRAMOT mutatják, amelyeknél nincs lehetőség az időpontok módosítására. A tábor elsősorban abban különbözik a tanfolyamtól, hogy a nyári tábor dátuma fix, a vízi oktatáson kívül vannak további közös programok (reggeli torna, étkezés, evezős túra stb.) amelyek szintén előre meghatározott napi időbeosztás szerint zajlanak, illetve a tábor bentlakásos, azaz a szállást is biztosítja a Sportkör (de van lehetőség “bejárós” táborozásra is). A részleteket lásd ITT, az előjelentkezési kedvezmények peig itt találhatóak >>>

JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA VAGY TÁBORBA ITT (katt ide!)


2017-es tábor időpontjaink:

2017. június 19 – 23. (hétfő-péntek) – betelt!
2017. június 26 – 30. (hétfő-péntek) – van még hely

2017. július 3 – 7. (hétfő-péntek) – van még hely
Ahogy eddig is, egyaránt várunk gyerekeket és felnőtt korúakat.

ÁLTALÁNOS TÁBORINFORMÁCIÓK


A jelentkezés feltétele a biztos úszni tudás!

Jelentkezés, általános információk: info@wasserstart.hu, +36-70-600-8651 (Galántha Gergely) vagy az oldal alján lévő forma kitöltésével és elküldésével.

Szállás, étkezés:
Bukor Anita, Balaton Panzió (8623 Balatonföldvár, Rákóczi út 27.).
http://www.balatonpanzio.hu/

A vizi programok helyszíne: Balatonföldvár, Nyugati strand, a Wasserstart Sportkör telephelye (a Hotel Fesztivál tőszomszédságában).

A sportoktatók és a kiskorúak részére felügyeletet biztosító személyek a Sportkör munkatársai.

Érkezés minden tábor első napján délelőtt 9.30-ra a Sportkör telephelyére (Nyugati strand) vagy a megbeszélt találkozópontra. A táborzárás minden tábor utolsó napján délután 3-kor történik.  Jó szelet!

Megjegyzés: a Sportkör alkalmi jelleggel speciális táborokat és tanfolyamokat is szervez. Amennyiben ilyen esemény várható, ezekről információkat a weboldalon és a Facebookon találhattok.

wasserstart_nyari_tabor_2017