Windsurf kezdő

10 órás alaptanfolyam (napi egy, két- vagy napi 2×2 órában)

4 órás “bekóstoló” bevezető tanfolyam (a 10 órás alaptanfolyam első négy órája; napi egy, két- vagy 2×2 órában)

végre vízen Szicíliában_2009

Ha ezt olvasod, akkor már biztosan gondoltál arra hogy milyen érzés lehet a vízen suhanni… és ettől mindössze néhány óra jó hangulatú tanulás, vagy inkább vízi kaland választ el. Az oktatás menete úgy van felépítve, hogy az alapfogások begyakorlásával minél hamarabb élvezhetővé váljon a szörfözés és minél több időt a vízen tölthessünk.
Természetesen elmélettel is foglalkozunk a hosszabb tanfoyamon, megtanuljuk a vízi szabályokat, biztonságos vízi közlekedés alapjait is, de van lehetőség felügyelet alatt
történő szabad szörfözésre, valamint – az igazán elszántaknak:) – írásbeli és gyakorlati vizsga letételére, melyről írásos igazolást adunk, igény szerint pedig (külön térítés fejében) pedig osztrák VÖWS-igazolványt.

Kinek érdemes szörfözni vagy vitorlázni tanulni?
Mindenkinek, aki ehhez kedvet érez:) Bővebben: annak, aki nem csak napozással (vagy hűvösebb idő esetén a szobába bezárkózva) szeretné eltölteni balatoni szabadidejét, netán vonzza a vízi dimenzió, vagy csak jól érzi magát a helyszínen, vagy szeretné kipróbálni magát. Netán bérelni szeretne szörföket vagy vitorlást a barátokkal és ehhez van szüksége a tudásra.11401102_903537453039567_6523888576596202879_n

Milyen idős gyerekek kezdhetnek szörfözni?
7-8 éves kortól lehet szörfözni tanulni (biztos
úszni
tudás szükséges!)

Hogyan néz ki az órabeosztás?
Általában kétórás blokkokban zajlik le egy 10 órás alaptanfolyam, napi egy vagy két (délelőtti és délutáni) oktatási blokkal. Természetesen igyekszünk rugalmasak lenni, a tanfolyam elején beszéljük meg a részleteket.

Milyen tanfolyamok vannak?
Teljesen kezdőknek a 10 órás alaptanfolyamot ajánljuk amely lefedi a kezdő tematikát és amelynek elvégzése után akár önállóan is lehet szörfözni. Akinek kevés az ideje vagy egyelőre csak szeretne belekóstolni ebbe a sportba, annak lehetősége van a 10 órás tanfolyam első négy órájára feliratkozni (4 órás “bekóstoló” tanfolyam).

Magán- vagy csoportos oktatásról van szó?P1060595 (Másolás)
Az oktatás kiscsoportos (max 4-5 fős, hasonló tudásszinten lévő) keretek között zajlanak. A szörfoktatást egy fő jelentkezése esetén is megtartjuk.

Mennyire lehet megtanulni szörfözni egy ilyen oktatáson?
A kezdő 10 órás alaptanfolyamon a résztvevők a szörfözés alapjait sajátítják el. Ezek birtokában képessé válnak – optimális körülmények között – a sporteszköz biztonságos irányítására, vissza tudnak vitorlázni oda ahonnan indultak. Alkalmassá válnak önálló gyakorlásra – azaz arra hogy nálunk szörföt vagy vitorlást bérelhessenek.

Mi a feltétele a szörf- vagy vitorlás oktatáson való részvételnek?
A biztos úszni tudás és a tanfolyam díjának befizetése.

Mi a teendő hűvösebb idő vagy vihar esetén? Elmaradhat az óra?
Óra nem maradhat el, hiszen a rossz idő kiváló alkalom az elméleti rész elsajátítására. Hűvös idő esetén meleg neoprén ruházatot biztosítunk tanfolyamosainknak.11899918_937628499630462_6749159081015930512_n

Szükséges-e előre jelentkezni?
Amennyiben tudják hogy milyen időpontban szeretnének oktatáson részt venni, kérjük keressék meg munkatársunkat telefonon vagy e-mailben. Természetesen ha már a helyszínen vannak, személyesen is tudunk egyeztetni.

Miért érdemes oktatáson részt venni? Ha már tudok egy kicsit szörfözni, nem érné meg jobban bérelni egy szörföt és magamban megküzdeni az elemekkel?
Erre természetesen van lehetőség. Az oktatáson való részvételnek azonban az oktatással járó előnyökön túl még az a pozitívuma is megvan, hogy egy órára levetítve a költségeket olcsóbb mint a sima bérlés.

Hogyan tudok tanfolyamra jelentkezni?
Személyesen a helyszínen, telefonon: 06/70-600-86-51, vagy akár e-mailben: info@wasserstart.hu és a weboldalon keresztül.

Jó szelet!